Atlas Epirus FCΠΟΙΟΙ ΗΜΑΣΤΕ

Altas Epirus FCΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ.

    Ο Atlas Epirus F.C. είναι σχολή ποδοσφαίρου, επίσημα συνεργαζόμενη με την Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννινα 1966. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, με επίσημη έδρα το ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο Epirus Sport & Health Center, όπου βρίσκεται το γήπεδο Epirus Football Arena.

      Ως ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ προτεραιότητα μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους αθλητές μας ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανότητας σ’ ένα φιλικό περιβάλλον. Θέλουμε να παρέχουμε ένα προπονητικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην εκάστοτε ηλικιακή κατηγορία που θα αποσκοπεί στη μακροχρόνια ανάπτυξη του παιδιού. Ενθαρύνουμε τα παιδιά να προσπαθούν όσο περισσότερο μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους. Προσπαθούμε καθημερινά για να προσφέρουμε ένα συναγωνιστικό αλλά και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου οι νεαροί αθλητές θα μπορούν να μαθαίνουν από τα λάθη τους, χωρίς υπερβολική πίεση και άγχος. Επιπλέoν, προωθούμε τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Υποδεχόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά που επιθυμούν να διδαχθούν ποδόσφαιρο, παρέχοντας τους προπονήσεις και προπονητές υψηλής ποιότητας. Εκπαιδεύουμε τους νεαρούς παίκτες παρέχοντας τους καλές τεχνικές γνώσεις, γερές βάσεις όσον αφορά τις τακτικές και μια φιλοσοφία που βασίζεται στην επιθυμία να γίνονται συνεχώς καλύτεροι. Τέλος, προσφέρουμε στα μικρά παιδιά μία αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, στον σεβασμό και στο ευ αγωνίζεσθαι. 

Δίπλα στον Αθλητή
Δίπλα στους Γονείς
Δίπλα στη Κοινωνία
Δίπλα στον Αθλητή
Δίπλα στους Γονείς
Δίπλα στη Κοινωνία

Atlas Epirus FCΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ

https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2019/11/dim_stoukas.jpg
Δημήτρης Στούκας

Ο Δημήτρης Στούκας είναι γενικός υπεύθυνος των ακαδημιών. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες.

https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2024/07/Στεφανος-Σιοντης-scaled-1.jpg
Στέφανος Σιόντης

Ο Στέφανος Σιόντης ήταν μέχρι πρότινος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ενώ υπήρξε αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα την τετραετία 2018-2022.Αναλυτικότερα το βιογραφικό του: Από μικρή ηλικία βρέθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ από 17 ετών έγινε επαγγελματίας. Ακολούθησε μια καριέρα, περίπου 350 συμμετοχών, σε επαγγελματικές κατηγορίες (κυρίως Σούπερ Λιγκ) και ομάδες όπως Παναθηναϊκός, Καβάλα, Παναιτωλικός, Βέροια, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανσερραϊκός. Επίσης, υπήρξε μέλος των Εθνικών ομάδων Παίδων, Νέων, Ελπίδων. Ο Στέφανος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B

https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2018/12/Μάντζιος-1-copy-2.jpg
Ευάγγελος Μάντζιος

Ο Ευάγγελος Μάντζιος είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA B με πολυετή παρουσία τόσο σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών, όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2018/12/Γήτας-2-copy-2.jpg
Ξενοφών Γήτας

Ο Ξενοφών Γήτας υπήρξε επί σειρά ετών επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός και άλλες. Προπονητικά είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, εν δυνάμει σχολή UEFA B, ενώ ασχολείται ενεργά με τις αναπτυξιακές ηλικίες εδώ και 3 χρόνια.

https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2018/12/Παπαϊωάννου-1-copy-2.jpg
Δημήτρης Παπαϊωάννου

Ο Δημήτριος Παπαϊωάννου είναι Κάτοχος διπλώματος UEFA C. Υπήρξε ποδοσφαιριστής ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής, ενώ από πέρυσι ασχολείται με την εκμάθηση ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών.

https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2019/11/giorgos_panousis.jpg
Γιώργος Πανούσης

Ο Γιώργος Πανούσης είναι Απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών σε Αθλητές και Ασκούμενους” στην Κομοτηνή. Δραστηριοποιείται στο χώρο των ακαδημιών από το 2018.

https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2021/09/Δημητρίου.jpg
Αντώνης Δημητρίου

Ο κ. Δημητρίου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, με προπονητική εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες πάνω από δέκα έτη. Συγκεκριμένα, από το 2010 στην Προοδευτική Περάματος, το 2011 στον Α.Ο.Γιάννινα, ενώ από το 2012 βρίσκονταν στην ακαδημία του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.

https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2022/08/Ιάσωνας-Λεοντίου.jpg
Ιάσωνας Λεοντίου
Προπονητής τμημάτων Κ10-Κ14 (κάτοχος διπλώματος UEFA Β, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ)
Ο Ιάσωνας είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA B, ενώ επί σειρά ετών ασχολείται με τις αναπτυξιακές ηλικίες. Τη σεζόν 2017-2018 ήταν βοηθός προπονητή στον Διαγόρα.
https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2022/08/Ιάσωνας-Παπαστράτος.jpg
Ιάσωνας Παπαστράτος
Προπονητής τμημάτων Κ8-Κ10. γυμναστής τμημάτων Κ14 (κάτοχος διπλώματος UEFA Β, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ)
Ο Ιάσωνας είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ Σερρών, με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA B, με τα τελευταία τρία χρόνια να εργάζεται ως προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών.
https://www.atlasepirusfc.gr/wp-content/uploads/2022/08/Σταύρος-Δοβανάς.jpg
Σταύρος Δοβανάς
Προπονητής τμημάτων Κ6-Κ8-Κ10 (απόφοιτος ΙΕΚ Δέλτα, ειδικότητα personal training)
Ο Σταύρος είναι απόφοιτος των ΙΕΚ Δέλτα, με ειδικότητα το personal training, ενώ βρίσκεται στο ξεκίνημα του στις εκπαίδευση μικρών ηλικιών αναπτυξιακών κατηγοριών

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER