ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑΚΕΝΤΡΙΚΗ25 Ιουνίου-3 Ιουλίου: Η Σχολή ταξιδεύει με 6 αγωνιστικά τμήματα στο Μόναχο!

June 23, 2022

Η Σχολή ποδοσφαίρου μας στα πλαίσια του Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο το διάστημα 25 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου.

🇬🇷 Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από 6 αγωνιστικά τμήματα (Κ12 (2), Κ14 (2), Κ16 (2)) και τον συνολικό αριθμό ατόμων να είναι 170. Στο Μόναχο θα μας υποδεχτεί η Hellas  Munchen, με την Γερμανική ομάδα (απαρτίζεται από Έλληνες ομογενείς) να οργανώνει τόσο τις επισκέψεις σε χώρους όπως Allianz Arena, Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου, Νταχάου, καθώς και τις φιλικές αναμετρήσεις με τις ακόλουθες ομάδες.
          
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας θα υπάρξουν συναντήσεις με διευθυντές Ακαδημιών, ανταλλάσσοντας απόψεις περί του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου των δύο χωρών. Χορηγός επικοινωνίας του μεγάλου αυτού ταξιδιού θα είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Super-fm και το http://www.super-fm.gr με τον διευθυντή και δημοσιογράφο του σταθμού Γιάννη Γιαννάκη να είναι μέλος της αποστολής.
Ευχαριστούμε θερμά το Deutsch-Griechisches Jugendwerk / Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας για την επιχορήγηση μιας τόσο σημαντικής κοινωνικό-αθλητικής πρωτοβουλίας.
Επίσης, ευχαριστούμε για την υποστήριξη τον Δήμο Ιωαννιτών, την http://euroline.gr και την Eurobank.
Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Υπεύθυνος της Σχολής κ. Δημήτρης Στούκας.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER