Απολογισμός τμημάτων 2021-2022

June 23, 2022
📝Απολογισμός σεζόν 2021-2022👈
Κ1️⃣6️⃣🥇Για πρώτη φορά στην 5ετη ιστορία της Σχολής μας και μετά την 4η θέση της σεζόν 2018-2019, η ομάδα του κόουτς Γήτα πανηγύρισε την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!
👏Το τμήμα Κ16Β του κόουτς Δημητρίου τερμάτισε 1ο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στο μπαράζ για την είσοδο στο Final Four έχασε στην διαδικασία των πέναλτι, κερδίζοντας τα

συγχαρητήρια όλων για την εξαιρετική εικόνα!
Η Κ14Α τερμάτισε 1η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δείχνοντας με το παιχνίδι της την οργανωμένη δουλειά που ξεκίνησε από αρχές Σεπτεμβρίου υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Δημητρίου! Η 4η θέση στο Final Four δεν ακυρώνει την συνολική εικόνα μια σεζόν!
📝 Συνολικά 1η θέση και για τα 4 τμήματα στη λήξη της κανονικής διάρκειας των πρωταθλημάτων!!!
🏟️Για το γήπεδο του Ασβεστοχωρίου αξίζει ένα τεράστιο χειροκρότημα για την εικόνα που μας χάρισαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου!
⚽Συγχαρητήρια στην Ένωση για την τέλεση των Final Four Κ14 και Κ16!
👏 Οι νεοφερμένοι στο 11Χ11 “μικροί” της Κ14Β πήραν το έναυσμα στο μεγάλο γήπεδο υπό τις οδηγίες του κ. Στούκα “χτίζοντας” σωστές βάσεις για την επόμενη χρονιά, διεκδικώντας την πρώτη θέση σε ισοβαθμία και σε αγώνα μπαράζ!

Μπράβο στον προπονητή και στα παιδιά!!!
♥️ Για το μέλλον της Σχολής μας:
4️⃣ Τμήματα Κ6️⃣
5️⃣ Τμήματα Κ8️⃣
5️⃣ Τμήματα Κ1️⃣0️⃣
3️⃣ Τμήματα Κ1️⃣2️⃣
🙏 Νιώθουμε μεγάλη χαρά για τις αρχές που περάστηκαν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς από πλευράς προπονητών τόσο για την εξωαγωνιστική εικόνα, όσο και για την εντός γηπέδου εικόνα, μα πάνω απ’ όλα που περάστηκαν οι στόχοι της χαράς, της απόλαυσης και της κοινωνικοποίησης αυτού του υπέροχου αθλήματος!!!
📝Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι 1️⃣η Ιουλίου, ενώ 4️⃣ και 6️⃣ θα πραγματοποιηθούν δύο τελευταίες προπονήσεις με πολλές εκπλήξεις 😝🏊🫧☀️💧☔!!!
👉Το τελευταίο μπράβο αξίζει στους γονείς για τη στήριξη προς τα παιδιά τους καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τη συνεργασία που είχαν με τους προπονητές της Σχολής!👈

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER