Το ΖΑΓΟΡΙ μέγας χορηγός του Άτλας Epirus F.C.

November 25, 2020

Η Σχολή μας ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία εμφιάλωσης νερού ΖΑΓΟΡΙ. Ευχαριστούμε θερμά την ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την υποστήριξη της.

Εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

1955

Η ιστορία της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ξεκινάει στα μέσα της δεκαετίας του ’50 με την ίδρυση εργοστασίου εμφιάλωσης αεριούχων ποτών στην πόλη των Ιωαννίνων. Ιδρυτής του εργοστασίου, ο κ. Ιωάννης Χήτος, με καταγωγή από την πόλη των Ιωαννίνων, ο οποίος με συνοδοιπόρους τους γιους του, Κωνσταντίνο και Αλκιβιάδη, ξεκίνησε την παραγωγή των αναψυκτικών «Ερμής». Το εργοστάσιο της οικογένειας ΧΗΤΟΣ ήταν τότε μία μικρή σε μέγεθος μονάδα, που επρόκειτο όμως να διαγράψει λαμπρή πορεία στο προσεχές μέλλον.

1980

Ο Ιωάννης Χήτος κράτησε τα ηνία της Εταιρείας για περίπου 25 χρόνια. Το 1980 αναλαμβάνουν τη διοίκηση της Εταιρείας, ο Κωνσταντίνος και ο Αλκιβιάδης Χήτος, μετονομάζοντάς την σε «High Juice».

1988

Μια χρονιά ορόσημο για τη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε και για την πορεία της στο μέλλον, αφού το επιχειρηματικό πλάνο των αδελφών Κωνσταντίνου και Αλκιβιάδη υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία. Σε μια εποχή που η κατανάλωση του εμφιαλωμένου νερού είναι ακόμη αρκετά χαμηλή στην Ελλάδα, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., με κύριο όχημα την τεχνογνωσία και την εμπειρία 30 και πλέον χρόνων δημιουργεί το δικό της brand εμφιαλωμένου νερού, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΖΑΓΟΡΙ”.

1995

Το 1995 αναγνωρίζονται επίσημα οι Πηγές της εταιρείας, ως πηγές Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΖΑΓΟΡΙ».

2002

Κι ενώ τα εμφιαλωμένα νερά κερδίζουν έδαφος στην καθημερινότητα των καταναλωτών και η ζήτηση αυξάνεται, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. καθετοποιεί τις παραγωγικές της διαδικασίες και δημιουργεί την τρίτη εργοστασιακή μονάδα παραγωγής υλικών συσκευασίας (προπλασμάτων pet – preforms και πωμάτων) στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων.

2006

Με δυνατότητα παραγωγής τις 180.000 φιάλες την ώρα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΖΑΓΟΡΙ” αγγίζει για πρώτη φορά την 1η θέση στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού.

2012

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. προβάλλει ως η πλέον αναγνωρίσιμη και ανταγωνιστική εταιρεία στον κλάδο των εμφιαλωμένων φυσικών μεταλλικών νερών, με τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευασιών και υπηρεσιών, απασχολώντας άμεσα και έμμεσα περισσότερα από 1.200 άτομα συνολικά.

Σήμερα

Σήμερα η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια καινοτόμα, καταξιωμένη ελληνική εταιρεία με ηγετική παρουσία στην εγχώρια αγορά των εμφιαλωμένων νερών και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στη διεθνή αγορά, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην εθνική οικονομία.

www.zagoriwater.gr

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER