Η GEKAS S.A. μέγας χορηγός του Άτλα Epirus F.C.

November 26, 2020

Η Σχολή ανακοινώνει ακόμα μία συνεργασία με την εταιρεία GEKAS S.A. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για την υποστήριξη της.

Προφίλ Γκέκας Α.Ε.Β.Ε.

“Η εταιρεία ΓΚΕΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε πρωταγωνιστεί στον χώρο του Φωτισμού & Ηλεκτρολογικού Υλικού από το 1945. Είναι αμιγώς Ελληνική, οικογενειακή, εταιρεία και από το 1999 μετατράπηκε από προσωπική επιχείρησε σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία. Βασική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η εισαγωγή προϊόντων Φωτισμού και Ηλεκτρολογικού υλικού επώνυμων διεθνών οίκων και η διανομή τους μέσω δικτύου των συνεργατών της σε Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια και Ρουμανία. Επικουρικά διαθέτουμε ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης στα Ιωάννινα και στο Fieri (Αλβανία).

Από το 2004 ο Γκέκας Ιωάννης, μηχανολόγος μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές αρχιτεκτονικού φωτισμού στο Bartlett School of Architecture/UCL στο Λονδίνο, πλαισιωμένος από το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας εξέλιξε τις δραστηριότητες της, προσφέροντας εξειδικευμένες μελέτες φωτισμού καθώς και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες εφαρμογών που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη.

Η δημιουργική ομάδα της εταιρείας, άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πελάτη και συνεργαζόμενη άρτια με όλα τα μέλη της σχεδιαστικής ομάδας, αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς μηχανολόγους, διακοσμητές, κατασκευαστές και ηλεκτρολόγους διαθέτει σήμερα πολυετή επαγγελματική εμπειρία έχοντας υλοποιήσει αρκετά έργα στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες Βαλκανικές χώρες.

Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών της εταιρείας μας, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι για κάθε νέα τεχνολογική και σχεδιαστική τάση ωφελώντας κάθε υποψήφιο συνεργάτη μας. Πιο συγκεκριμένα επισκεπτόμαστε τακτικά τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εκθέσεις φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού όπως για παράδειγμα την Light and Building-Γερμανία Euroluce-Ιταλία, Lighting Fair-Κίνα.

Επιπλέον συμμετέχουμε ενεργά σε διαλέξεις και σεμινάρια εταιρειών ή επιτροπών φωτισμού ανά τον κόσμο. Έχοντας αναπτυχθεί μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, μόνιμη δέσμευση της ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ είναι να
καλύπτει τις απαιτήσεις της αγοράς σεβόμενη την εμπιστοσύνη των συνεργατών της.”

Μπορείτε να ενημερώνεστε από το site της εταιρείας gk-gekas.gr

 

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER