Το ΙΚΤΕΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μέγας χορηγός του Άτλας Epirus F.C.

November 23, 2020

Ο Άτλας Epirus F.C. ανακοινώνει μια νέα συνεργασία μεταξύ του συλλόγου μας και της εταιρείας ΙΚΤΕΟ Παπαδόπουλος. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για την στήριξη της, τηρουμένου των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.

Εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Στο ΙΚΤΕΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Στόχος μας και Σκοπός μας είναι η παροχή εξειδικευμένων και αναβαθμισμένων υπηρεσιών που αφορούν τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια του οδηγού, τα οποία εγγυώνται η πολύχρονη εμπειρία μας, η συνεπεία και υπευθυνότητα, τα σύγχρονα μηχανήματα και το άριστα εκπαιδευμένο και ειδικευμένο προσωπικό. Οι υπηρεσίες μας και η εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέρονται με ευγένεια και αμεσότητα όπου σε ένα όμορφο περιβάλλον ολοκληρώνουμε διεξοδικά και με κάθε λεπτομέρεια τον τεχνικό έλεγχο, εξοικονομώντας άνεση και χρόνο. Πάντα δίνουμε την πραγματική εικόνα του αυτοκινήτου στον οδηγό υπεύθυνα και ειλικρινά. Οι πιστοποιημένες γραμμές τεχνικού ελέγχου κατά το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008,οι εξειδικευμένοι τεχνικοί, ο σεβασμός στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να εξασφαλίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας! Όραμα μας η παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικές υπηρεσίες , η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών σε κάθε μορφή και διαδικασία προσφοράς τους σε όλες τις επιχειρήσεις μας. Οδηγός και σύμβουλος μας , η δική σας αξιολόγηση και κριτική που μας οπλίζει με δύναμη , διάθεση και αυτοπεποίθηση ώστε να γινόμαστε καλύτεροι και να παραμένουμε ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ των οδηγών / αυτοκινητιστών.”

Το κατάστημα βρίσκεται στην περιφερειακή οδό, στο Κάτω Νεοχωρόπουλο, στον παράδρομο δίπλα από τον κόμβο προς τις εργατικές κατοικίες Κάτω Μαρμάρων.

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER