Το βιβλιοπωλείο Μωβ Κουκουβάγια μέγας χορηγός του Άτλα Epirus F.C.

December 1, 2020

Η Σχολή μας ανακοινώνει τη συνεργασία της με το βιβλιοπωλείο Μωβ Κουκουβάγια. Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση και τον Μίλτο Γήτα για την στήριξη της. Τα μέλη της Σχολής μας έχουν έκπτωση 15% με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Προφίλ βιβλιοπωλείου Μωβ Κουκουβάγια:

“Το βιβλιοχαρτοπωλείο «Μωβ Κουκουβάγια» έφτιαξε τη φωλιά της  εδώ και περίπου ένα χρόνο στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην Νικοπόλεως 117. Σε έναν όμορφο και προσεγμένο χώρο φτιαγμένο με μεράκι οι ιδιοκτήτες του υποδέχονται καθημερινά το κοινό για να επιλέξουν ανάμεσα από εκατοντάδες επιλεγμένους  τίτλους λογοτεχνικών και εκπαιδευτικών βιβλίων αλλά και όχι μόνο. Στο βιβλιοχαρτοπωλείο θα βρείτε μεγάλη γκάμα από επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ, σχολικά είδη, είδη δώρων και γραφική ύλη ενώ γίνονται ειδικές τιμές σε φοιτητές και επαγγελματίες. Επίσης εξυπηρετεί το κοινό για φωτοτυπίες, εκτυπώσεις, scanning και αποστολή email.

Ο  σύγχρονος χώρος δίνει τη δυνατότητα και για μικρές εκδηλώσεις, ειδικά την άνοιξη & το καλοκαίρι στην ευρύχωρη βεράντα τους. Ήδη οι ιδιοκτήτες  προγραμματίζουν, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, παρουσιάσεις βιβλίων με δημοφιλείς συγγραφείς την επόμενη μέρα της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε ο covid-19 στην χώρα μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο https://movkoukouvagia.blogspot.com/ ή στη σελίδα τους στο https://www.facebook.com/movkoukouvagia. Τηλ. Επικοινωνίας: 26510.36198″

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER