Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Atlas!

February 5, 2019

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε η Σχολή Ποδοσφαίρου Atlas Epirus FC. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολιτιστικό Χώρο “Δ. Χαντζής” παρουσία περισσότερων των 250 ατόμων και αρκετών προσκεκλημένων.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο της Σχολής κ. Κωνσταντίνο Δουβανά ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους εξήγγειλε την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του κλειστού γηπέδου ποδοσφαίρου, στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις (Epirus Sport & Health Center).

Στο τέλος της ομιλίας του κάλεσε τον γραμματέα της Σχολής κ. Γιώργο Παππά για μια σύντομη αναφορά περί των προσφύγων τους οποίους φιλοξένησε ο Atlas κατά την περσινή περίοδο.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους:

-κ. Βασίλειο Γοργόλη, εκπρόσωπο Περιφέρειας Ηπείρου.

-κ. Θωμά Γιωτίτσα, εκπρόσωπο Δήμου Ιωαννιτών.

-κ. Παναγιώτη Δαβή, εκπρόσωπο Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.

-κ. Αλέξανδρο Πότση, εκπρόσωπο της Π.Α.Ε.ΠΑΣ Γιάννινα 1966.

-κ. Βλάση Παπαχρήστο, εκπρόσωπο της Ε.Δ. του Π.Ε.Α.Κ.Ι.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι προπονητές και οι γενικοί αρχηγοί των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε.ΠΑΣ Γιάννινα 1966, καθώς και ο προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου κ. Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης.

 

Εν συνεχεία, συζητήθηκαν διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν τις αναπτυξιακές ηλικίες. Ο παιδοψυχολόγος κ. Ευάγγελος Παππάς μίλησε για το ρόλο που παίζουν Η Άσκηση και ο Αθλητισμός στην υγεία, καθώς και για Το Ρόλο του Προπονητή και του Γονέα στην αθλητική ανάπτυξη του Παίδα.

Ακολούθως το λόγο πήρε η διατροφολόγος κ. Μαριάνθη Κάτσιου με θέμα τη Διατροφή στις μικρές ηλικίες.

Τέλος και με αφορμή την επερχόμενη εθελοντική αιμοδοσία της Σχολής την Παρασκευή στις 8 Φεβρουαρίου στο Epirus Sport & Health Center, η διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Ελευθερία Ζερβού αναφέρθηκε στη σπουδαία αυτή κίνηση, επικροτώντας την από καρδιάς, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει για ακόμη μία φορά την ανάγκη αιμοδοτών ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις που διαρκώς μεγαλώνουν στα νοσοκομεία.

 

Τη σκυτάλη στην εκδήλωση πήρε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πρόεδρο της Σχολής, τον γενικό γραμματέα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Στούκα.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της Σχολής ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό της την εταιρεία Αραμπατζής Ι.Κ.Ε., εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Protergia, κάλεσε τον εκπρόσωπο της κ. Παναγιώτη Γκίζα να απευθύνει χαιρετισμό, ενώ στο τέλος παρουσίασαν από κοινού την αγωνιστική φανέλα που φέρει την επωνυμία της εταιρείας.

  

 

Το φινάλε της εκδήλωσης επεφύλασσε εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές με τις προπονητές των τμημάτων να πραγματοποιούν κλήρωση όπου 8 τυχεροί κέρδισαν από ένα δώρο. Κατά την αποχώρηση τους, παιδιά και γονείς απόλαυσαν τις βασιλόπιτες καθώς και ροφήματα που ήταν τοποθετημένα έξω από την αίθουσα.

 

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER