Τελετή λήξης: Βραβεύσεις, απονομές και ένα υπέροχο φινάλε!

July 7, 2023
💙⚽️Άλλη μία ποδοσφαιρική χρονιά τελείωσε για τη Σχολή μας. Το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου αποχαιρετήσαμε την 6η συνεχόμενη χρονιά λειτουργίας μας, με την καθιερωμένη τελετή λήξης.
🎯Παρουσία περισσότερων των 300 παιδιών ξεκινήσαμε με κάποιους διαγωνισμούς (πέναλτι+γκελάκια), ενώ ακολούθησε η ετήσια φωτογράφιση των τμημάτων ανά ηλικιακή κατηγορία.
🥇🥇Ακολούθησε ο αγώνας – φιέστα των πρωταθλητριών ομάδων Κ16Α και Κ16Β (καμία σημασία δεν είχε το σκορ) όπου καταχειροκροτήθηκαν από όλους για το σημαντικό αυτό επίτευγμα!
🗣Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Σχολής κ. Κωνσταντίνος Δουβανάς όπου έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς, ευχαρίστησε γονείς και παιδιά για την εμπιστοσύνη τους, τους προπονητές και τον τεχνικό διευθυντή μας κ. Δημήτρη Στούκα για την επίτευξη των στόχων και των αξιών, ενώ εμφανώς συγκινημένος με την παρουσία τόσου κόσμου προσκαλούσε τους παρευρισκόμενους για έναν σύντομο χαιρετισμό.
✅Αρχικά, το λόγο πήρε ο διευθυντής μας κ. Στούκας που ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στο να ολοκληρωθεί επιτυχημένα και η φετινή χρονιά, ενώ παρότρυνε τους αθλητές μας να συνεχίσουν την προσπάθεια σε αυτό που αγαπάνε ακούγοντας τους προπονητές, ενώ συνεχάρη και τους γονείς για την στήριξη στο όνειρο των παιδιών τους.
🙏Στη συνέχεια, ο πρόεδρος κάλεσε κατά σειρά τους επίτιμους προσκεκλημένους τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέκος Καχριμάνης, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Φώτη Βάββα, τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου κ. Παναγιώτη Δαβή, σε μια σύντομη ομιλία, όπου αμφότεροι εξήραν το έργο ολόκληρου του οργανισμού Atlas Epirus FC, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την παρουσία εκατοντάδων παιδιών και γονέων, ενώ ευχήθηκαν σε ακόμη καλύτερες μέρες, μένοντας πάντα πιστοί στις αξίες που μας πρεσβεύουν. Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο αναπληρωματικός Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΗΠ κ. Σωτήρης Τριανταφυλλίδης.
🤝Ακολούθησαν κάποιες ιδιαίτερες βραβεύσεις για την προσφορά κάποιων ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου. Τιμήθηκε ο διευθυντής μας κ. Στούκας για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στις τάξεις του Συλλόγου μας, βραβείο που δε θα μπορούσε να το δώσει άλλος εκτός από την αγαπημένη του κόρη!
👩‍⚕️Εν συνεχεία, τιμήθηκε η γιατρός μας και ορθοπεδικός κ. Κατερίνα Ζέρβα για την πολύτιμη βοήθεια της τα δύο χρόνια συνεργασίας τόσο στις εντός Ελλάδος υποχρεώσεις, όσο και στα ταξίδια του εξωτερικού.
💪Σημαντικό κομμάτι της εύρυθμης λειτουργίας τόσο των τμημάτων, όσο και γενικότερα σε πολλές υποχρεώσεις της Σχολής μας έχουν οι γενικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Σχολής μας.
🎖Τη σκυτάλη πήραν οι προπονητές όπου χειροκροτήθηκαν ένας-ένας (ο κάθε ένας είχε το κοινό του!), ενώ σειρά πήραν οι βραβεύσεις των πέναλτι, καθώς και το challenge με τα “γκελάκια” όπου απονεμήθηκε ένα κύπελλο στους νικητές!!!
🥇🏆Σειρά πήραν οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες Κ16Α και Κ16Β που δια χειρός του κ. Δαβή απονεμήθηκε το τρόπαιο του πρωταθλητή, με τα αντίστοιχα μετάλλια, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, ουρλιαχτά, καπνογόνα και γύρο του θριάμβου!!!
🙏Ένα ξεχωριστό RESPECT αξίζει στους αθλητές του τμήματος Κ16Α που πρόσφεραν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι στον τραυματία της ανδρικής μας ομάδας Θοδωρή Πύρτσιο με το μήνυμα You will never walk alone, κάνοντας τον Τέο να συγκινηθεί με αυτή την κίνηση των παιδιών!
🥇Οι προπονητές της Σχολής μαζί με τους επίσημους προσκεκλημένους έδωσαν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο της χρονιάς σε όλους τους αθλητές μας, με την τελετή να τελειώνει με τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα!
👏👏👏Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Νιτσιάκος COFFEE EPIRUS και Ζαχαροπλαστεία Καλατζόγλου για το υπέροχο μενού πολλών γεύσεων και επιλογών που στήθηκε πέριξ και εντός του γηπέδου!
⛱ Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER