Συνέχιση συνεργασίας με την Car.gr Π.Α.Ε.ΠΑΣ Γιάννινα 1966

July 28, 2021

Η Σχολή μας ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας για 5η χρόνια με την Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννινα 1966, ακολουθώντας το πλάνο εκπαίδευσης και προώθησης παιδιών στα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε.

Η από κοινού πορεία που έχει ξεκινήσει από το 2017 έχει αποδειχθεί μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας, με αποτέλεσμα και τη νέα χρονιά οι μικροί Άτλαντες να χαίρουν τη στήριξη του “Άγιαξ” της Ηπείρου.

Η επίσημη τοποθέτηση της Π.Α.Ε.ΠΑΣ Γιάννινα 1966:

“Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓIANNINA 1966 ευχαριστεί το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center για την παραχώρηση των χώρων του ως προπονητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής επί τέσσερα συναπτά έτη.

Για τη σεζόν 2021-2022 το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center θα χρησιμοποιηθεί ως 2η έδρα για τους αγώνες των τμημάτων υποδομής, ενώ παράλληλα ανανεώνεται και η συνεργασία της Π.Α.Ε. με την Σχολή ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C., συνεχίζοντας την εποικοδομητική προσπάθεια και το έργο που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια.”

http://pasgiannina.gr/anakoinwseis/epirus_sport_ipodomes/?fbclid=IwAR3UwpT1e2Eu07yjg54FRq69kcziEfV9kZARmuEXfTU1iAKv3-_bSqtC5xk

Άτλας, μία ομάδα, μία οικογένεια!

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER