Στην Κ15 της Α.Ε.Κ. ο Θεοφάνης Παπαβασιλείου!

November 12, 2021
👉Στην Κ15 της Α.Ε.Κ. ο Θεοφάνης Παπαβασιλείου!👈
✍️ Η Σχολή μας ανακοινώνει την μεταγραφή του τερματοφύλακα της Θεοφάνη Παπαβασιλείου στα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε.ΑΕΚ και συγκεκριμένα στην Κ15!
💪Ο Θεοφάνης (έτος γέννησης 2007) ήταν μέλος της οικογένειας μας από το 2019 και μέσα από συστηματική δουλειά και προσπάθεια τόσο μέσω των προπονητών του στα εκάστοτε αγωνιστικά τμήματα, όσο και με τον προπονητή τερματοφυλάκων μας Νίκο Γκορτζή, κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω, όντας πλέον ο πρώτος παίκτης της Σχολής μας ο οποίος παίρνει μεταγραφή στις ομάδες του λεγόμενου “Big 4”!
🙏Πέραν των αγωνιστικών του επιδόσεων διακρίθηκε για τον εξαίσιο χαρακτήρα του!
🗣️ Διοίκηση, προπονητές και συμπαίκτες έχουμε να σου ευχηθούμε:
“Ο Άτλας ήταν το εισιτήριο για ένα μεγάλο ταξίδι που ξεκινάει για εσένα. Ήρθες στην οικογένεια μας και έγινες αμέσως μέλος αυτής. Απέδειξες πρώτα στον εαυτό σου πως η μεθοδευμένη δουλειά σε οδηγεί εκεί που ονειρεύεσαι. Πλέον, ανήκεις σ’ έναν μεγάλο σύλλογο και δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα. Μόνο συνέχισε να δουλεύεις, να ακούς, να πέφτεις και να σηκώνεσαι και όλο το μέλλον είναι μπροστά σου.
Σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία με πίστη, τύχη και… απόλαυση!
💯 Είμαστε δίπλα σου, Θεοφάνη!!!”
Ευχαριστούμε τον τεχνικό διευθυντή των υποδομών Καλοπήτα Ηλία (φωτογραφία) και τον κύριο Γεωργέα Νίκο ο οποίος είναι Διοικητικός Υπεύθυνος των υποδομών της Ένωσης για τη φιλοξενία.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER