Οι top10 ποδοσφαιρικές ταινίες! (vids)

March 16, 2020

Καλά είναι τα… Όσκαρ και οι συγκλονιστικές ερμηνείες, ωστόσο, στην κινηματογραφική βιομηχανία, υπάρχει και το ποδόσφαιρο.

Επιλέξαμε για εσάς τις καλύτερες ταινίες ποδοσφαίρου, που αξίζει να δείτε:

1) The game of their lives

Το παιχνίδι της ζωής τους (The game of their lives). Η ποδοσφαιρική παραγωγή του 2005 αναφέρεται στο πώς στο Μουντιάλ του 1950, η άπειρη ομάδα των ΗΠΑ κατάφερε να νικήσει τους πανίσχυρους Άγγλους με 1-0.

2) Bend It Like Beckham

Bend it like Beckham. Σε αυτήν την ταινία του 2002, οι μικρές Pinky και Jasminder (ινδικής καταγωγής) προσπαθούν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με είδωλό τους τον Spice Boy (Μπέκαμ).

3) Shaolin Soccer

Shaolin Soccer, μια λίγο περίεργη προσθήκη Kung-fu στους κανόνες του ποδοσφαίρου, μας αφήνει σίγουρα με μια πικρή ασιατική γεύση. Ο μόνος που έλειπε από το έργο ήταν ο Κολίνα και ο Τζάκι Τσαν.

Διαβάζεται τώρα  Τα καλύτερα… φτωχικά των ποδοσφαιριστών! (photos)

4) Once In A Lifetime

Η ιστορία της Κόσμος της Νέας Υόρκης. Μια ταινία-ντοκιμαντέρ που περιγράφει την άνοδο της New York Cosmos στην παγκόσμια σκηνή μετά τις αποκτήσεις των ΜπέκενμπάουερΠελέ και Τσινάλια.

5) A Shot At Glory

A Shot at Glory, μια πραγματικά καλή ποδοσφαιρική ταινία που περιγράφει τους αγώνες και τη ζωή του Σκωτσέζου προπονητή Gordon McLeod. Στο έργο παίζει και ο πασίγνωστος Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής Ally McCoist.

6) Mean Machine

Mean Machine με τον πραγματικά αξέχαστο Vinnie Jones ως τον αρχηγό μιας ομάδας φυλακισμένων που παίζει εναντίον μιας ομάδας δεσμοφυλάκων. Η ταινία έχει αρκετό χιούμορ…

7) Joeyeux Noel

Διαβάζεται τώρα  Mατσάρες για συντροφιά στην… καραντίνα! (photos)

Joyeux Noel (Καλά Χριστούγεννα). Μια αληθινή πολεμική ταινία που περιγράφει πώς στα χαρακώματα την ημέρα των Χριστουγέννων οι αντιμαχόμενες πλευρές επέλεξαν να παίξουν ποδόσφαιρο αντί να πολεμήσουν.

8) El Portero

El Portero (Ο τερματοφύλακας), ένα αριστούργημα που περιγράφει πώς κάποιος αντί να πάει να δουλέψει ενοχλεί περαστικούς με το να τους προκαλεί στην εκτέλεση πέναλτι.

9) Goal the Dream Begins

Goal the Dream Begins. Ο Σαντιάγο Mούνιεζ προσπαθεί να κάνει καριέρα στη Νιούκαστλ βρίσκοντας την ευκαιρία να αντικαταστήσει τον μέθυσο βασικό επιθετικό της.

10) Victory

Victory με διαφορά το καλύτερο ποδοσφαιρικό έργο που έχει βγει (1981). Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ κρατουμένων (Συμμάχων) και Γερμανών δίνει νέα ώθηση στους Συμμάχους. Παίζουν οι ΑρντίλεςΠελέ και Σταλόνε.

ΠΗΓΗ: https://talentabout.gr/2020/03/top10-podosfairikes-tainies/?fbclid=IwAR3GsFU-xjnFO3RJSve0p2Y62ebC5OP1Oe-pHLf1NAD63oiese_igaW9rDM

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER