Κύπελλο Ερασιτεχνών: Π.Α.Σ.Μέτσοβο-Άτλας Χουλιαράδες 2-1 (highlights+φωτογραφίες)

December 2, 2021

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η ανδρική μας ομάδα φιλοξενήθηκε στο ουδέτερο γήπεδο της Κρύας από τον Π.Α.Σ.Μετσόβου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην έδρα των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Αντώνη Δημητρίου ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση 45 λεπτών όταν ο Πύρτσιος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια αμυντικών και τερματοφύλακα, “τσίμπησε” την μπάλα, στέλνοντας την στα δίχτυα για το 0-1. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά, κυρίως με γεμίσματα, η ομάδα μας ολιγώρησε σε δύο από αυτά στο 75′ και στο 80′, δεχόμενη δύο τέρματα για την ολική ανατροπή σε 2-1, αποτέλεσμα που την άφησε εκτός θεσμού, αποσπώντας όμως τα συγχαρητήρια όλων για την προσπάθεια και την έως τώρα πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου. Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το φινάλε του αγώνα ο Παπαστράτος έχασε σπουδαία ευκαιρία για να στείλει το ματς σε επαναληπτικό.

Άτλας Χουλιαράδες: Πρινέας, Ζιώγας, Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Μήτσης, Χαλιάσος, Ζώνιος, Συμεωνίδης, Κουτσάφτης, Γιάτσος, Πύρτσιος

Αγωνίστηκαν: Παπανικολάου, Παπαστράτος, Τσακανέλης

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER