Ανακοίνωση Σχολής προς αποκατάσταση της αλήθειας

June 23, 2023
📝Ανακοίνωση Σχολής προς αποκατάσταση της αλήθειας:
Προς υπεράσπιση των αξιών, της φιλοσοφίας και του ήθους όλων όσων ανήκουν υπό τη σκέπη του συλλόγου μας και κυρίως των παιδιών και γονέων καλούμαστε να παραθέσουμε στην δημοσιότητα την πλήρη καταγραφή των γεγονότων ως έχουν για το ζήτημα που προέκυψε στην παρουσία μας στο Βελιγράδι:
1. Την Δευτέρα το μεσημέρι (13:33) η FK Zvezdara αιτήθηκε στην Σερβική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου την έγκριση διεξαγωγής φιλικού παιχνιδιού τμημάτων Κ14 την Τετάρτη 21 Ιουνίου με επίσημο έγγραφο για τον ορισμό διαιτητών. Στο εν λόγω έγγραφο ο γραμματέας της ομάδας καταχώρησε αντί του ονόματος του Συλλόγου μας Atlas Epirus FC το όνομα FK PAS JANINA.
2. Με αφορμή αυτό έγγραφο η γραμματέας της Σερβικής Ομοσπονδίας Aleksandra Curcic προώθησε το έγγραφο την ίδια ημέρα (15:43) προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εν συνέχεια, ενημέρωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την επιβεβαίωση του φιλικού αγώνα.
3. Την Τρίτη 20 Ιουνίου και ώρα 14:11 η FK Zvezdara έστειλε email στην Σερβική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι υπήρξε λάθος σχετικά με το όνομα του αντιπάλου από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι είναι η Ακαδημία Atlas και όχι ο PAS JANINA, όπως αρχικώς ζητήθηκε, ζητώντας συγνώμη για το λάθος. Στο τέλος, αιτήθηκε εκ νέου έγκριση για την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της FK Zvezdara και του Atlas Epirus FC την Τετάρτη 21/6 και ώρα 11:00.
4. Αμέσως (14:19) η Σερβική Ομοσπονδία ενημέρωσε την ομάδα μέσω της υπευθύνου της Κ. Curcic ότι οι αγώνες με τις ακαδημίες δεν χρειάζονται συγκεκριμένη έγκριση (FSS) ώστε να οριστούν διαιτητές και θα ενημέρωνε εκείνη σχετικά την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Έπειτα από την επίσημη παραδοχή του λάθους από την FK Zvezdara και την άμεση ενημέρωση της Σερβικής Ομοσπονδίας η οποία θα το μεταφέρει στην ΕΠΟ προς αποκατάσταση της αλήθειας, δεχθήκαμε το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου μια απαράδεκτη επίθεση με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς όπως: ΑΛΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΚΑΠΙΛΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Σχετικά με τα ιδιωτικά συμφέροντα, αναρωτιόμαστε, υπάρχει καμία ακαδημία δημοσίων συμφερόντων;
Αφού όπως γράφετε υπάρχει διάθεση να αμβλυνθούν τα όποια προβλήματα, θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς για να λυθεί άμεσα η παρεξήγηση, εφόσον υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν είχαμε ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ.
Δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν, γιατί η συνείδηση μας είναι καθαρή.
Η φιλοσοφία από ενάρξεως μας ήταν και είναι η στήριξη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Παραθέτουμε τα συγκεκριμένα email.
Εκ τη διοικήσεως

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER