Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Atlas Epirus F.C.

February 4, 2020

Στο νέο μας γήπεδο ποδοσφαίρου κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Σχολής το περασμένο Σάββατο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης  Βασίλης Γοργόλης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Π.Α.Ε.ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος, ο πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.ΗΠ. Σωτήρης Τριανταφυλλίδης, ο Πανοσιολογιώτατος Ἀρχιμανδρίτης τοῦ Οἰκουμενικοῦ Θρόνου π. Θωμᾶς Ἀνδρέου και ο εφημέριος της Ενορίας του Νεοχωρόπουλου π.Βασίλειος Παππάς. Στο λόγο τους, αμφότεροι, εξήραν το έργο των προπονητών της Σχολής, επικρότησαν τη συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων με την κατασκευή του Μπαλονιού, ενώ ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες στους μικρούς μας αθλητές.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Σχολής κ. Κωνσταντίνος Δοβανάς που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο νεόκτιστο γήπεδο, ευχαρίστησε δε τους γονείς για τη στήριξη τους, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της Σχολής Δημήτρης Στούκας που ενημέρωσε τους γονείς για τις επικείμενες δράσεις μας τόσο με την ημερίδα του κ. Αχιλλέα Υφαντίδη για τη σχέση παιδιού-γονέα-προπονητή το προσεχές Σάββατο, όσο και για τις επερχόμενες εκδρομές (εντός και εκτός εσωτερικού) που έχουν προγραμματιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν.

Με το πέρας των ομιλιών οι προσκεκλημένοι μαζί με τον πρόεδρο και τον διευθυντή της Σχολής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ακολούθησε η κοπή πίτας κάθε τμήματος, με τους τυχερούς αθλητές να κερδίζουν και αναμνηστικά δώρα.

Η εκδήλωση έκλεισε με φωτογράφιση των τμημάτων.

 

 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER