💙Η 7η σεζόν της Σχολής μας ανήκει πλέον στο παρελθόν! Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουλίου αποχαιρετήσαμε ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά!
🎯Εκατοντάδες παιδιά γέμισαν τις εγκαταστάσεις μας, ξεκινώντας με τα καθιερωμένα πεναλτάκια ανά ηλικιακή κατηγορία (ΠΟΛΕΜΟΣ)!
🗣️Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Σχολής κ. Κωνσταντίνος Δοβανάς κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς, ευχαρίστησε τους γονείς για τη συνεχή στήριξη, τους προπονητές για το έργο τους, ενώ ανακοίνωσε και την ανακατασκευή του κεντρικού γηπέδου με την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα!
✅Ακολούθως, μίλησαν ο Γενικός Διευθυντής Δημήτριος Στούκας και ο Τεχνικός Διευθυντής Στέφανος Σιόντης όπου ευχαρίστησαν τους γονείς, ενώ συνεχάρησαν προπονητές και αθλητές για την εικόνα όλης της χρονιάς.
🙏Τον λόγο πήρε ο Στέφανος Σίντος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού ο οποίος συνεχάρη τον Οργανισμό του Άτλα για το έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, βραβεύοντας παράλληλα την πρωταθλήτρια ομάδα της Κατηγορίας Κ14Β δίνοντας της το κύπελλο το οποίο παρέλαβε ο τραυματίας του τμήματος Σιώζος Αναστάσιος (αναρρώνει από χειρουργείο) με τους παίκτες να το πανηγυρίζουν δεόντως
🥇Με τη σειρά του ο Αναπληρωτής Ταμίας της ΕΠΣΗΠ κ. Ντίνος Παπαδόπουλος εγκωμίασε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία μας στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, ενώ έδωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή της Καηγορίας Κ16Β, με τους αθλητές μας να το πανηγυρίζουν!
🤝Με την παρουσία της μας τίμησε η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ματίνα Παππά.
🎁Με το πέρας των ομιλιών δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια!
🔫🥇🏆🎇Την βραδιά έκλεισαν τα δώρα των νικητών, τα μετάλλια σε όλα τα παιδιά και… ασταμάτητο ΜΠΟΥΓΕΛΟ σε όποιον περπατούσε στο γήπεδο, με μερίδα των προπονητών να μην τη γλιτώνουν!
😜⛱️Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER