Σχολή ποδοσφαίρου Άτλας: Ένταξη στις στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έως το 2026

December 7, 2023

🫵Η αναγνώριση της προσπάθειας τόσων χρόνων είναι η ανταμοιβή μας και μας κάνει να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, αλλά και υποχρέωση να συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο αξιών που μας έχει καθιερώσει.

🤝Ευχαριστούμε το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ για την αναγνώριση και την προσφορά του.

👉 #μεγαλώνουμε_μαζί 👈

👇Ακολουθεί η επιστολή του ΟΠΑΠ προς την Ακαδημία μας

🗣️ «Αγαπητέ/ή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ακαδημία σας είναι μία από αυτές που εντάσσονται άμεσα στον 4ο κύκλο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ ο οποίος θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026.

Κατόπιν αξιολόγησης εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών από όλη τη χώρα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως την ασφάλεια και τη υγιεινή των εγκαταστάσεων της, το επίπεδο των προπονητών της αλλά και των προπονητικών μονάδων της, τις υποστηρικτικές υποδομές της, τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τη φιλοσοφία της, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή της ακαδημίας σας.

Οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α.

Στις επόμενες ημέρες θα λάβετε email με αναλυτική περιγραφή και χρονοδιάγραμμα όλων των παραπάνω καθώς και με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επικυρωθεί η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών.

Σας καλωσορίζουμε και πάλι στην κοινότητα των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ και ανυπομονούμε να θέσουμε το πρόγραμμα στις υπηρεσίες και τις προτεραιότητες σας.

Συγχαρητήρια!

Με εκτίμηση

Ομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας ΟΠΑΠ»

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER