Καθήμενος ενώπιον των μικρών αθλητών του Άτλα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

June 17, 2019

Την αγάπη του προς τα παιδιά έδειξε για ακόμη μια φορά σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. 

Μετά το πέρας της σημερινής Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου, ο Παναγιώταοτος, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία, κάθισε μαζί με τους μικρούς αθλητές της ποδοσφαιρικής ακαδημίας “ΑΤΛΑΣ” μπροστά στην Ωραία Πύλη προκειμένου να βγει μια φωτογραφίας μαζί τους.

Νωρίτερα, απευθυνόμενος στους νεαρούς και μικρότερους αθλητές, ο Παναγιώτατος σημείωσε ότι μέσω των φιλικών αυτών αγώνων προάγονται και οι φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο γείτονες και συμμάχους λαούς.

“Ως Οικουμενικό Πατριαρχείο χαιρετίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στήνουν γέφυρες αντί να ορθώνουν τείχη που χωρίζουν τους λαούς και τους ανθρώπους. Είναι σταθερή η γραμμή του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου να συμβάλλει εις το πλησίασμα και εις την κοινήν δημιουργικήν συνεργασία των ανθρώπων και των λαών, πόσο μάλλον των γειτόνων λαών”.

ΠΗΓΗ: https://www.orthodoxianewsagency.gr/epikairotita/foto-tis-imeras-o-oik-patriarxis-enopion-ton-mikron-athliton/?fbclid=IwAR3PcqvzNGOlxulAlMr5KdazV9epLRV51CQ4Mpd1P209uEsQooKwtv7XHcc

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΛΑΣ

Ακολουθήστε μας στα social media για να ενημερώνεστε εύκολα και γρήγορα!

ΑΤΛΑΣ
NEWSLETTER